02.09.09 Püünsi, Combat 4.7, eagle 101, JP 30 cm

Puhas lõuna tuul ja puhus väga korralikult ka töömesilastele. Logistikaspetsialist unustas mu väikse laua maha ja logistasin oma suure lauaga. Kõige rohkem olin uhke chopis tehtud tackide üle, mida ikka välja tuli. Kuna tuult oli päris palju tegin merel ainult tacke ja kalda all jibe.
Nurga kivist lasin ainult Aegna poolt mööda ja vahepeal tuli täie lennuga alla lasta, uhh…ma ikka ei saa aru, kuidas on võimalik 10-se purjega veids ülepurjestusega allatuult sõita.
Peale nurga kivi oli veelgi tugevam tuult, sestup lõppesid minu otsad enne lootsiraja toodreid.
Väääääga mõnus päev.
Kuidas neid lohetajaid nii palju Püünsisse tekkinud on. Üldiselt ei ole mul lohetajate vastu midagi, aga vahel tahavad nad neid millegipärast lauduritele pähe loopida ja täna keegi vihastas oma lohe peale nii, et lasi allatuult selle lendu, viimasel hetkel märkasin, et peremees seda varju enam ei kontrolli ja pääsesin liinidest.